Sunday, February 12, 2017

O felicitare si o carte pentru vacanta mare

În România sunt astăzi 50,000 de copii care nu au putu merge la școală nici o zi. Au stat acasă și uneori pe stradă, fără să facă nimic, fără să învețe nimic. Este o urgență, din cele tăcute, dar o urgență. În ceea ce privește resursele și accesul la o educație de calitate, diferențele între orașe și zonele periurbane și rurale variază între 20% pentru ciclul gimanzial și 13% pentru învățământul primar.
 
 
Eu, Laura, am studiat matematică, acum lucrez în IT și cred că ‘educatia ne poate scoate la lumina natia‘ așa că de câțiva ani încerc să susțin educația în România. Felicitările le lucrez manual, creativitate, algoritmi, un plotter, panglici de satin și speranța în mai bine sunt ingredientele principale.
   
 
Ofertă de felicitări o găsiți [aici]. Dacă doriți să va alăturați campaniei noastre, puteți comandă felicitările la adresă de mail dafinus.recreativ@gmail.com. Plată se poate face prin donație Paypal sau direct prin transfer bancar, mai multe detalii găsiți [aici]


Pentru o felicitare și o carte, donația recomandată este de 10 euro. La 3 felicitări comandate primiți din partea noastră, încă una, în semn de mulțumire.
 
 
Campania durează până pe 15 mai 2017.

Pentru întrebări ne poți contacta la:
dafinus.recreativ@gmail.com sau
laura_frentescu@yahoo.com.com.


Împreună reușim !


Echipa de proiect - Miha Tilinca, Simona Alexoae, Prisecaru Oana Cristina și Laura Frentescu - și Asociația EU Reflect


Despre proiectele noastre anterioare de susținere a educației aflați mai multe informații pe pagina
EU Reflect , pe blogul personal sau urmărindu-ne pe Facebook


Update:

In Europa veniturile salariale difera foarte mult:
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_European_countries_by_average_wage
http://www.insse.ro/cms/sites/default/files/com_presa/com_pdf/cs03r16_0.pdf
http://www.steuerklassen.com/gehalt/durchschnittsgehalt/

Din acest motiv vrem sa corelam corespunzător preturile astfel ca pentru felicitările decupate plătite în RON donația minima recomandata este de 25 RON